VÄXEL: 040-49 16 10

 

Under pågående pandemi är följande öppettider:
Bemannad växel: 08.15-12.00
ÖPPETTIDER: MÅN-FRE 08.00-16.30, LUNCHSTÄNGT 12.00-13.00

 

Arbetsmiljökartläggning – för en sundare arbetsmiljö

Vill du värna om en god arbetsmiljö, trygga personalens trivsel och ha fortsatt hög effektivitet? Eller vet du om att arbetsmiljön inte fungerar optimalt i alla områden i organisationen och vill ringa in exakt var?

Med en arbetsmiljökartläggning kan du få svar på var i organisationen eventuella problem finns och vilka åtgärder som bör sättas in för att du ska få en optimal och väl fungerande arbetsplats.

Öresundshälsan Företagshälsans psykologer erbjuder arbetsmiljökartläggningar där vi arbetar både genom vetenskapligt beprövade enkäter som vi vid önskemål anpassar till ert företags behov och kvalitativa metoder som tillägg för en tydligare resultat med lösningsfokus.

En arbetsmiljökartläggning kan göras i alla organisationer, i alla storlekar och branscher.

Arbetsmiljölagen ställer krav på god arbetsmiljö

Fr. o. m. 2016 gäller en ny arbetsmiljölag (AFS 2015:4) som innebär att samtliga arbetsgivare har en skyldighet att främja en god arbetsmiljö och förebygga hälsorisker till följd av organisatoriska och sociala förhållanden på arbetsplatsen. Detta innefattar både fysiska och psykosociala förhållanden på arbetsplatsen och fokuserar specifikt på arbetsbelastning, arbetstid och kränkande särbehandling.

Att medvetet arbeta med arbetsmiljö är dock i första hand viktigt för ert företags skull. I en välfungerande arbetsmiljö sparar organisationer pengar genom mindre sjukfrånvaro, dyra rekryteringar och genom att arbetstiden går åt arbete och inte åt onödiga konflikter eller stress.

Bokning och information

Har du ytterligare frågor eller vill ha en skräddarsydd lösning och offert, kontakta oss eller ring vår reception på 040-49 16 10.

Se även våra Kurser och utbildningar

Intresseanmälan företagsavtal

Med vårt företagsavtal får ditt företag tillgång till både företagshälsa och sjukvård.

Låt oss berätta mer om vårt förmånliga företagsavtal! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig. Vid frågor, vänligen skriv ett mail till info@oresundshalsan.se.

 

 

Öresundshälsan

Vill du veta mer om vårt företagsavtal?