VÄXEL: 040-49 16 10

 

Under pågående pandemi är följande öppettider:
Bemannad växel: 08.15-12.00
ÖPPETTIDER: MÅN-FRE 08.00-16.30, LUNCHSTÄNGT 12.00-13.00

 

Fysioterapi – för ökad fysisk och psykisk hälsa!

Öresundshälsan Företagshälsans fysioterapeuter arbetar såväl med förebyggande åtgärder som behandling av psykisk som fysisk ohälsa.

Smärta, värk och stelhet i kroppen begränsar kroppens rörelseförmåga och orsakar en sämre livskvalitet. Det kan leda till sänkt arbetsförmåga och sjukskrivningar. Våra fysioterapeuter kan bryta den onda spiralen så att den anställde snabbare mår bättre och vid sjukfrånvaro fortare kommer tillbaka till arbetet.

Den psykiska ohälsan kan förutom psykiskt obehag ge fysiska besvär som migrän, spänningshuvudvärk och muskelsmärta. En fysioterapeut arbetar med rehabiliteringsträning, avspänning och basal kroppskännedom för att lindra dessa besvär. Om besvären är relaterade till arbetet kopplar vi in företaget, så att vi kan arbeta från alla håll för att få arbetstagaren återställd.

Våra fysioterapeuter erbjuder:

  • Avspänning
  • Akupunktur
  • Basal kroppskännedom
  • Kortisoninjektioner
  • Manipulationsbehandlingar
  • Mjukdelsmobilisering
  • Formgjutna hälkoppsinlägg vid hälsmärta.
  • Information om egenvård och hjälpmedel för att förebygga o behandla besvär.

Arbetsmiljö och ergonomi

På Öresundshälsan Företagshälsa har vi fysioterapeuter som också är utbildade ergonomer. De arbetar med rådgivning och bedömning av risker i arbetsmiljön t.ex. rörelser och arbetsmoment som kan orsaka överbelastningar samt föreslår förebyggande åtgärder för att undvika skador

Kontakt

För mer information om våra tjänster, kontakta din företagssköterska eller ring oss på 040-49 16 10.

Intresseanmälan företagsavtal

Med vårt företagsavtal får ditt företag tillgång till både företagshälsa och sjukvård.

Låt oss berätta mer om vårt förmånliga företagsavtal! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig. Vid frågor, vänligen skriv ett mail till info@oresundshalsan.se.

 

 

Öresundshälsan

Vill du veta mer om vårt företagsavtal?