VÄXEL: 040-49 16 10

 

Under pågående pandemi är följande öppettider:
Bemannad växel: 08.15-12.00
ÖPPETTIDER: MÅN-FRE 08.00-16.30, LUNCHSTÄNGT 12.00-13.00

 

Öresundshälsan Företagshälsa utbildningar för chefer, ledare och personal

Ledarskapsutbildning

Ledarskapet på olika nivåer innebär olika utmaningar. Som högsta chef har du yttersta ansvar för allt i en organisation och många känner sig ganska ensamma i den rollen. Som mellanchef känner sig många komma i kläm mellan medarbetare och högsta ledningen.

Vi erbjuder skräddarsydda ledarskapsutbildningar för företag där vi fokuserar på att ge deltagarna de verktyg och stöd som behövs i det dagliga arbetet som chef.

Se även Chefscoaching

Utbildning i konstruktiv konfliktlösning

Konflikter existerar i alla sammanhang där människor existerar, såväl även på arbetsplatsen. Konflikter är inte heller farliga i sig, men kan vara negativa för alla inblandade eller en startpunkt för nytänkande och utveckling. Som medarbetare och ledare behöver vi därför kunskap och förståelse för hur vi skall hantera dessa situationer som ofta upplevs som svåra, för att de inte skall bli skadliga.

Kursen syftar till att ge kunskap i hur vi på alla plan i en organisation kan skapa förutsättningar för att identifiera och hantera konflikter. 

Information och bokning

Har du frågor eller vill veta mer om våra utbildningar och kurser, kontakta din företagssköterska eller ring vår reception på 040-49 16 10.

Intresseanmälan företagsavtal

Med vårt företagsavtal får ditt företag tillgång till både företagshälsa och sjukvård.

Låt oss berätta mer om vårt förmånliga företagsavtal! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig. Vid frågor, vänligen skriv ett mail till info@oresundshalsan.se.

 

 

Öresundshälsan

Vill du veta mer om vårt företagsavtal?