VÄXEL: 040-49 16 10

 

Under pågående pandemi är följande öppettider:
Bemannad växel: 08.15-12.00
ÖPPETTIDER: MÅN-FRE 08.00-16.30, LUNCHSTÄNGT 12.00-13.00

 

Starkare och friskare personal med Öresundshälsans PT

Öresundshälsans Personliga Tränare (PT) erbjuder individuellt anpassade träningsprogram för en eller flera medarbetare. Det kan vara i syfte att stärka allmänkonditionen eller specifika kroppsdelar och muskler för att bättre klara av arbetet. Vår PT bistår även med kostrådgivning för viktminskning eller viktökning.

Vår licensierade Personliga Tränare (PT) stöttar individens träning och är alltid med under träningspasset för att peppa och se till att övningarna utförs på rätt sätt. Vår PT anpassar träningsprogrammet efter individens förutsättningar och behov. Vi kan även erbjuda kontinuerlig träning i grupp på företaget.

För att kunna skräddarsy träningen börjar vi alltid med ett konditionstest. Resultatet ligger till grund för hur träningsprogrammet kommer att se ut.

Vår PT hjälper er med:

  • Friskvårdsträning både avseende styrka/kondition/rörlighet
  • Individuellt anpassat träningsprogram
  • Kostrådgivning för både viktminskning och viktökning
  • Ergonomi

Vår PT är även utbildad fysioterapeut och kostrådgivare, specialiserad inom ortopedi och idrottsmedicin med examen i Ortopedisk Medicin, McKenzie metoden, samt är certifierad inom idrottsmedicin (Certified Sports Physiotherapist, CSPT).

Bokning och kontakt

För mer information om våra tjänster eller för personlig service, kontakta din företagssköterska eller ring vår reception på 040 – 49 16 10. Vill du boka en PT-tid direkt, kan du göra det på Mina sidor.

Intresseanmälan företagsavtal

Med vårt företagsavtal får ditt företag tillgång till både företagshälsa och sjukvård.

Låt oss berätta mer om vårt förmånliga företagsavtal! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig. Vid frågor, vänligen skriv ett mail till info@oresundshalsan.se.

 

 

Öresundshälsan

Vill du veta mer om vårt företagsavtal?